Impermeabilitzacions

El nostre Suro Projectat és un revestiment 100% impermeable i alhora transpirable. Una correcta aplicació del producte realitzada per un aplicador homologat garanteix un revestiment que impermeabilitza el suport sobre el qual s’aplica.


Només cal pensar en el tap d’una ampolla de vi, que es comporta com un element impermeable a no deixar sortir el vi però que alhora li permet l’oxigenació del mateix per la seva transpirabilitat.

ImpermeabilitzacióL’aplicació de Suro Projectat de Suromira com a revestiment permet realitzar aplicacions contínues en cobertes planes o inclinades amb problemes d’estanquitat, evitant costosos treballs de reparació de terrasses o teulades amb treballs d’enderroc, impermeabilització i acabat.

Amb la preparació del suport, la reparació de punts deteriorats i el segellat de zones puntuals podem realitzar l’aplicació de Suro Projectat  en qualsevol suport, aconseguint així una impermeabilització garantida per 10 anys i amb una reducció de costos i treballs enfront de solucions tradicionals.

A més de la reducció de costos, l’eliminació d’obres complexes i la durabilitat de la solució, el Suro Projectat aplicat sobre la coberta del teu edifici funcionarà com una pell contínua que el protegirà en condicions extremes d’estiu (evitant el sobreescalfament) i d’hivern (reduint superfícies fredes i condensacions).

RESOLENT ELS PROBLEMES D’ESTANQUITAT AMB UNA DURABILITAT QUE POQUES SOLUCIONS CONSTRUCTIVES OFEREIXEN.