Restauració de façanes

El Suro Projectat és un revestiment amb moltes propietats que el fan idoni per aconseguir façanes inigualables. Uneix tots els millors requisits per ser el revestiment ideal per a la teva façana. Quants revestiments o pintures t’ofereixen 10 anys de garantia? … Doncs amb el nostre producte tindràs una façana pensada per durar i donar valor al teu edifici.

 

Les principals propietats de les façanes tractades amb el nostre Suro Projectat són:Façana

  • Un acabat estètic inigualable. Encara no has vist una façana tractada amb suro? Passa’t per la nostra galeria i observa els resultats.
  • Un revestiment impermeable, que d’una banda protegeix la teva façana d’humitats per filtració i d’altra banda augmenta la vida útil del tancament.
  • Un revestiment transpirable, que permet l’intercanvi de vapor d’aigua entre l’interior i l’exterior sense afectar el revestiment i millorant la qualitat de l’aire interior dels vostres habitatges. Ja sabem què passa amb les pintures al clor cautxú en façanes en generar un vel impermeable … que duren 2 o 3 anys
  • Un revestiment elàstic, que li permet absorbir possibles fissures en els tancaments degudes a assentaments o dilatacions. L’elasticitat que ofereix el suro permet augmentar la durabilitat de l’aplicació, a més sense necessitat de realitzar juntes de dilatació com passa amb els morters tradicionals.
  • Una protecció tèrmica del tancament, ja que l’aplicació contínua sobre la façana del teu edifici el protegeix de sobreescalfaments a l’estiu reduint l’acumulació de calor en el tancament (augmenta la inèrcia del suport) i a l’hivern conservant una temperatura mitjana, reduint superfícies de tancament fredes.

ACONSEGUINT UN REVESTIMENT DURADOR QUE EVITA TOTS ELS PROBLEMES TÍPICS DE SOLUCIONS TRADICIONALS DE FAÇANA.